м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com

Запрошуємо Вашу організацію відвідати міжнародну виставку-конференцію «ReBuild Ukraine. Construction&Energy», яка відбудеться 13-14 листопада 2024 року в м. Варшава, Польща, ВЦ «EXPO XXI»

20/08/2024

Організатор – міжнародна виставкова компанія ДП «Прем’єр Експо» www.rebuildukraine.in.ua Ми надаємо Вам та Вашому колезі два комплементарні квитки(промокоди для безкоштовної реєстрації) на відвідування заходу року «ReBuild Ukraine.Construction&Energy», який проводиться під патронатом Міністерства енергетики України та за офіційною підтримкою Мінекономіки та Мінінфраструктури України.

Зважаючи на те, що виставка ReBuild Ukraine має надважливе значення для розвитку та відновлення української економіки, просимо Вас розповсюдити інформацію щодо заходу серед членів торгово- промислової палати(в додатку до цього листа відправляємо Вам брошуру – детальну інформацію про даний захід).

Мета заходу: залучення міжнародного фінансування на відбудову постраждалих громад, енергетичного сектору, а також залучення інвестицій для відновлення економіки України.

В рамках міжнародної виставки Rebuild Ukraine відбудуться наступні заходи:

  • Офіційне відкриття заходу на рівні міністрів України та іноземних країн,
  • Інвестиційна конференція: «ЄС-Україна – на шляху до відновлення посиленої інтеграції.

Організатор – Єврокомісія.

  • Енергетична конференція. Організатор – Міністерство Енергетики України.
  • Будівельна конференція: «Recovery Construction Forum 3.0».
  • Марафон громад України.
  • Конференція грошодавців: «Aid&Development MeetUp».
  • Виставка будівельних матеріалів та енергетичних рішень для відбудови.

Основні групи учасників виставки-конференції:

Міжнародні та державні структури, керівники територіальних громад та мери міст.

Донорські та фінансові установи, інвестиційні компанії, агенції розвитку, БФ.

Державні та приватні енергогенеруючі, інжинірингові, будівельні компанії.

Світові та українськи виробники будівельних матеріалів та енергетичного обладнання.

Організатори ReBuild Ukraine переконані, що відвідування заходу представниками ТПП допоможе залучити ще більше представників українського бізнесу до економічного відновлення України. Заздалегідь дякуємо за співпрацю та з нетерпінням чекаємо на Вашу відповідь.

Ми запрошуємо представників Рівненської ТПП (у яких буде така можливість)  відвідати цю виставку у Варшаві в листопаді 2024 року.

Відвідання заходу платне, для представників ТПП ми пропонуємо безкоштовне відвідування. Для цього ми надамо промо-код для отримання безкоштовного бейджа відвідувача виставки.

У разі зацікавленості у відвідуванні, будь ласка, повідомте нас про те, що делегація від ТПП збирається відвідати виставку і ми надішлемо промо-код для отримання безкоштовних бейджей відвідувачів.