м.Рівне, вул.Гетьмана Мазепи,19
(0362) 62-05-33, office@rcci.rivne.com
НОВИНИ Всі новини

💼 Рівненська ТПП розширює свою бізнес-спільноту! Раді представити нового члена — ТзОВ “Фірма “ОВІС”.

01/10/2024

На зустрічі керівництва Рівненської торгово-промислової палати з командою “ОВІС”, зокрема засновником компанії Володимиром Федоровичем та директором Назаром Федоровичем, обговорювались перспективи співпраці.

🤝 Президент РТПП Микола Ярощук підкреслив переваги членства, можливості для розвитку бізнесу та співпраці з міжнародними представництвами ТПП.
✔️ “ОВІС” — це компанія з багатою 30-річною історією, яка є регіональним лідером у Західній Україні. Вона спеціалізується на виробництві та постачанні понад 100 найменувань продуктів харчування, побутової хімії та товарів для дому.
🔹 Власне виробництво: компанія має 5 сучасних автоматичних ліній для виготовлення та фасування сипучих продуктів і комбікормів.
🔹 Складські потужності: обладнаний комплекс на 2000 м² та власна логістика дозволяють організовувати доставку “just in time” для гуртових та роздрібних клієнтів у межах 100 км від Рівного.
🔹 Магазинна мережа: під брендом “ОВІС” діють магазини “ОВІС – ПРОДУКТИ” та “Чистий дім”, де представлений широкий асортимент побутової хімії. Також компанія розвиває мережу магазинів для агробізнесу “Господар”.
🔹 Команда професіоналів: понад 40 співробітників щодня працюють над тим, щоб забезпечити клієнтів високоякісною продукцією і комплексним сервісом.
✔️ “ОВІС” — це історія успішного розвитку сімейного бізнесу, що виріс із торгівлі пиломатеріалами до лідера у виробництві бакалії, комбікормів та товарів для дому. Компанія відома своєю увагою до якості та надійності постачання продукції, що робить її незамінним партнером для багатьох українських та європейських брендів.
🤝 Ми впевнені, що попереду у нас — нові проекти та успіхи, адже “ОВІС” продовжує інвестувати у власне виробництво, логістику та роздрібну торгівлю.
Запрошуємо до співпраці всіх, хто прагне співпрацювати з провідним бізнесом у регіоні!
🏢 м. Рівне, вул. Біла 18
📲 098 230 53 12
⌚ Пн.-Пт. 9:00—18:00